Så er alle kvalifikationerne ved at være overstået og vi kan snart se frem til mellemrunderne. Nedenfor er en liste over de udtagne heste. Vi vil prøve at have den opdateret så hurtig som muligt.
Vi sender hermed et stort tillykke med alle de flotte resultater også glæder vi os til at høre mere til ekvipagerne

Billund Sportsrideklub d. 20. - 21. august.

4 års Dressur

Westergaardens Eleganche e. De Noir med Charlotte Schreiber i sadlen blev ved 4 års championatet i Billund placeret som nr. 11 med samlet 8,04 p. bla. 8,2 for trav, galop og kapacitet samt 8,0 for skridt.

5 års Dressur

I 5 års klassen var Tasandra e. De Noir og Anni Fihl Agger til start og parret red sig til 8,2 p. med bla. 8,5 for galop og kapacitet samt 8,3 for trav. Ekvipagen opnåede en flot 5. plads

Aalestrup Rideklub d. 20. - 21. august

Fældgårdens De Luca e. De Noir og hans rytter Daniel Melgaard leverede et flot ridt ved weekendens championatskvalifikation og blev placeret som nr. 7 med bla. 8,3 p. for galop og kapacitet samt 8,0 for trav og ridelighed. Parret sluttede med 8,08 p.

Claudia e. Crelido og Martin Klavsen sluttede på 11. pladsen med en samlet score på 8,0 p. Claudia blev honoreret med 8,2 for galop og ridelighed samt 8,0 for kapacitet.

Olivia e. De Noir red sig i 5 års klassen til en placering som nr. 6 med sin rytter Jeanette Pedersen. Parret sluttede med 8,0 og bl.a. 8,3 for ridelighed og 8,0 for skridt og trav.

6 års Dressur

Tailormade Red Rebel og Lotte Skjærbæk var ude og vise flaget med stor succs. Den flotte ekvipagen sluttede med 8,38 og dermed en 2. plads. Red Rebel blev honoreret med 8,8 for trav, 8,5 i kapacitet. 8,4 for skridt, 8,2 for galop samt 8 for ridelighed.

Claudia og Martin Klavsen
Red Rebel og Lotte Skjærbæk

Tørring Rideklub d. 6. august

5 års Spring

Cool Cash e. Calato Z og Peter Mertz leverede et flot resultat på 8,1 p. og dermed kunne ekvipagen ride sig ind på en 4. plads.

Kongeå Rideklub d. 10. juli

4 års Spring

Calisso e. Crelido og Steen Blicher leverede en flot fejlfri runde og kunne dermed indkassere 8,1 p. hvilket rakte til en flot 3. plads

Unique e. Ulrich Z og Sabine Korfitz Christensen red en flot runde med 8.0 p. og er dermed kvalificeret til mellemrunden.

Capacity Showjumping Center d. 18. august

Matinique e. Quidam De Revel blev med Thomas Dresler nr. 2 med 8,0 point og en fejlfri runde

Aabenraa Rideklub d. 13. - 15. maj

<b>De Negro-WI</b>
De Negro-WI

Vinder af klassen blev De Negro-Wi e. De Noir / Münchhausen. Opdrætter af Erik Iversen, Tinglev og fremvist af Michael Grønne Christensen. Parret opnåede 8,86 p. og har dermed sikret sig en plads til mellemrunden.

På 3. pladsen var Gammelgårds A' Conto e. Aljano / Crelido, som blev fremvist af opdrætter Carina Gammelgaard Jørgensen. Parret opnåede 8,04 p.

Placeret som nr. 6 med 7,92 p. kom Dänenfürst Macohl e. De Noir/ Fürst Heinrich. Opdrættet af Frank Jensen. Han blev ligeledes fremvist af Michael Grønne Christensen

I 5 års klassen blev Senseo Capp Noir e. De Noir / Ragazzo placeret som nr. 4 med 8,0 p. Han er opdrættet af Karina og Kurt Jepsen, Vamdrup og blev fremvist af Marianne Jepsen